Fem Ciutat posa la sisena marxa amb l’habitatge assequible: La Clota

21/09/2022

Que pràcticament s’hagin superat els efectes més severs de la crisi de la Covid-19 no significa que la població s’hagin deixat enrere els problemes de l’antiga normalitat i els sobrevinguts per la pandèmia. Entre aquests el de l’habitatge, que continua enquistat i agreujat a l’àrea metropolitana de Barcelona. Davant d’aquesta circumstància, les entitats sense ànim de lucre amb ànima social no han deixat de destinar esforços per mitigar els maldecaps de la ciutadania. Com és d’imaginar, ningú ha restat indiferent.

Entre aquestes entitats es troba la cooperativa d’habitatge assequible Fem Ciutat, que lluny de posar en stand-by la seva maquinària, ha redoblat la seva activitat. Entre els diferents fronts que té oberts cal destacar la promoció d’habitatge protegit en dret de superfície de venda que té  en marxa als números 15-17 de l’avinguda de l’Estatut del barri de la Clota.

 

   

 

Les obres es van iniciar el passat  23 d’octubre de 2021, moment en què la cooperativa va col·locar la primera pedra amb la presència d’autoritats, actors socials i el centenar d’adjudicataris del sorteig. Una representació, però, que podria haver concentrat moltíssimes més persones si s’hagués adjudicat un pis a tots els interessats (en total es van presentar 970 sol·licituds). Ara la idea és que els 105 habitatges ja comencin a omplir-se de vida al llarg del quart trimestre de 2023.

 

Vídeo de les obres en marxa