Presentació de la revista ‘Habitar’

09/07/2024

Us convidem a assistir a la presentació pública de la nova revista monogràfica anual de CRÍTIC, Habitaramb el suport de Sostre Cívic i Habicoop, que farem el pròxim dimarts 9 de juliol, a les 19 hores, a la Nau Bostik, equipament sociocultural de gestió comunitària del barri de la Sagrera de Barcelona. Gravarem en directe un capítol especial d’El pòdcast de CRÍTIC, presentat per Laura Aznar, que serà un monogràfic sobre habitatge, turisme i dret a la ciutat.

L’especial en directe d’El pòdcast de CRÍTIC comptarà amb la participació de l’escriptora i periodista Anna Pacheco, autora del llibre Estuve aquí y me acordé de nosotros (Anagrama, 2024), on fa un exercici d’infiltració periodística en el sector hoteler de Barcelona. Un relat curt d’Anna Pacheco, titulat “We’re a happy family”, forma part dels continguts de la revista Habitar. També hi participarà Jaime Palomera, de l’Institut de Recerca Urbana de Barcelona (IDRA), que ens explicarà el projecte Reviu, impulsat per IDRA, una nova plataforma on els usuaris poden compartir les experiències viscudes en habitatges de lloguer, fent ressenyes al web. Tancarà el pòdcast la humorista i periodista Ana Polo, col·laboradora habitual de l’espai.

El director de la revista, Roger Palà, i el coordinador editorial, Jordi de Miguel, seran els encarregats de presentar l’acte i explicar els continguts de la publicació que acaba de sortir de la impremta. L’entrada a l’acte és gratuïta per a tothom.

Dia: Dimarts 9 de juliol de 2024

Lloc: Nau Bostik (Ferran Turné, 1-11)

Horari: 19 h

Més informació i inscripcions: Aforament limitat