El Consell Rector d’Habicoop es reuneix a Sant Boi de Llobregat

09/05/2024

El passat 30 d’abril de 2024, el Consell Rector de la Federació de Cooperatives d’Habitatges de Catalunya (Habicoop) va celebrar la seva reunió mensual a Sant Boi de Llobregat.

El motiu per escollir aquesta ubicació va ser la imminent finalització de les obres d’una nova promoció d’habitatges de la Llar Catalònia, membre d’Habicoop, que inclou tres edificis amb un total de 85 habitatges: 77 de protecció oficial i 8 de renda lliure. Una promoció que contribueix a ampliar l’oferta d’habitatg assequible i de qualitat en aquesta ciutat.

Durant la trobada, Jordi Gálvez, president d’Habicoop i representant de Llar Catalònia, va ser el nostre amfitrió i ens va mostrar les instal·lacions, que van ser molt ben valorades per tots els membres del consell rector.

Vam celebrar la reunió al Casal Cívic i Comunitari Sant Boi de Llobregat – Camps Blancs, continuant amb el nostre compromís de realitzar trobades en diferents punts de Catalunya, especialment quan la data de trobada coincideixi amb esdeveniments significatius com entregues de claus, posades de primera pedra, aniversaris i altres commemoracions. Aquesta pràctica no només enriqueix les sessions del Consell sinó que també reafirma el suport mutu i la col·laboració entre les cooperatives membres.

Com sempre, és un plaer compartir les bones notícies i els èxits dels membres que formen part de la nostra federació, demostrant la força i l’impacte del moviment cooperatiu en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya.