La cooperativa Fem Ciutat posa la primera pedra d’una promoció d’habitatges protegits a Viladecans

09/11/2023

FEM CIUTAT Viladecans

 

A finals d’octubre la cooperativa FEM CIUTAT va posar la primera pedra d’una promoció d’habitatges protegits al Sector Llevant de Viladecans, a l’Avinguda Clara Campoamor. La parcel·la va ser adquirida per contracte privat de compravenda amb l’INCASOL el desembre de 2019, facilitant la promoció de pisos protegits a preu assequible a la ciutat.

Fem Ciutat, amb el suport de l’equip d’assessorament integral (EDAI) Solucions SL, impulsarà la construcció al municipi d’un bloc de 70 habitatges plurifamiliars HPO de règim especial, general i preu concertat, amb 90 places d’aparcament de cotxe, 7 places d’aparcament de motocicleta, 70 trasters, 4 locals comercials i 3 oficines. La superfície útil dels habitatges va des dels 64 metres quadrats fins als 90 metres quadrats, aproximadament. 

Un 50% dels adjudicataris són famílies de Viladecans, un 15% venen de Barcelona i la resta d’ altres poblacions del Baix Llobregat. A títol estadístic, el 62% de la promoció són persones amb ingressos per sota 3,5 vegades el SMI, el 56% son dones, i el 65% tenen menys de 40 anys.

El projecte ha estat redactat pel despatx Breeze Innovación Arquitectos, les obres de construcció seran desenvolupades per la Constructora Calaf i el finançament de la promoció el portarà a terme Caixabank.

Aquí podeu llegir més informació sobre el projecte.