La Llar Unió Catalonia inaugura una promoció de 85 habitatges HPO a Sant Boi de Llobregat

27/05/2024

El passat diumenge 26 de maig la nostra entitat membre Llar Unió Catalonia va celebrar un acte de portes obertes amb motiu de la inauguració de la promoció de 85 habitatges protegits a Sant Boi de Llobregat. Aquesta promoció és fruit d’un conveni de col·laboració entre entre l’Ajuntament de Sant Boi, la UGT de Catalunya i la Llar Unió Catalonia.

A més, es va acordar realitzar una permuta per la qual es lliuren 10 habitatges de la promoció a l’Ajuntament de Sant Boi amb l’objectiu de dur a terme polítiques socials en matèria d’habitatge, en règim de lloguer social.

La promoció s’ha desenvolupat en 2 fases: Una primera fase de 70 habitatges (60 propietat i 10 permuta) d’HPO en règim general que ja han finalitzat i estan a punt de lliurar-se als futurs adjudicataris; i una segona fase de 15 habitatges, dels quals les obres estan previstes finalitzar al juny de 2024 i lliurar-les en l’últim trimestre de l’any.

Durant l’acte es va comptar amb la presència d’Isabel Rodríguez, Ministra d’Habitatge i Agència Urbana, Lluïsa Moret, Alcaldesa de Sant Boi de Llobregat i Presidenta de la Diputació de Barcelona, Pepe Álvarez, Secretari General de la UGT i Camil Ros, Secretari General de la UGT Catalunya, a més de Jordi Gálvez, del Consell Rector de Llar Unió Catalònia. També van acompanyar l’acte el President Montilla i la subdelegada del Govern Josefa Beltrán, a més d’altres representants de diferents ajuntaments amb els quals Llar Catalònia hi està col·laborant.