Som Tribu guanya un dels Reconeixements CoopCat 2024

11/07/2024

En el marc del Congrés del Cooperativisme, que va tenir lloc el passat dijous 4 de juliol, es va fer entrega dels Reconeixements CoopCat 2024, uns premis de la Confederació de Cooperatives de Catalunya que volen visibilitzar la tasca de les cooperatives i distingir la seva aportació en la transformació social i econòmica.

Una de les iniciatives premiades ha estat Som Tribu, una de les cooperatives federades a Habicoop. El reconeixement ha posat en valor el seu compromís amb el territori. En el discurs de recollida del premi, s’ha volgut agrair el suport de CoopHalal, una entitat de serveis financers islàmics que és sòcia del projecte i ha contribuït en el seu impuls.

Som Tribu recollint el Reconeixement CoopCat
Som Tribu recollint el Reconeixement CoopCat

Som Tribu va néixer amb l’objectiu de compartir espais de vida, de convivència i de creixement. La cooperativa és l’eix central entre les persones que la formen, cooperen, i es vinculen al territori amb compromís social, des d’una visió integrativa de la vida i de les relacions personals.

La resta d’iniciatives premiades han estat la cooperativa Abarka, pel seu compromís amb les persones i Osona Energia, pel seu compromís amb la intercooperació.