Festival Internacional de l’Habitatge Social 2023

07/06/2023

Barcelona continua sent protagonista en termes d’habitatge a escala internacional. La capital catalana serà l’amfitriona de la quarta edició del Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF), que tindrà lloc del 7 al 9 de juny.

L’edició enguany se centrarà en les polítiques públiques d’habitatge i els seus reptes tant en països amb sistemes d’habitatge avançats, com en països amb models emergents de tot el món, amb especial atenció al sud d’Europa i una àmplia participació d’Àsia, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord.

Des de la Federació hi participarem explicant la nostra experiència durant el Llançament de la xarxa europea de ‘Community Land Trust’, que se celebrarà divendres 9 de juny a partir de les 10.40h al Palau de Congressos de Barcelona – Room 5 (prèvia inscripció).

Les cooperatives Sostre Cívic i La Dinamo participaran en diverses activitats, oferint visites guiades a projectes d’habitatge cooperatiu i xerrades, entre d’altres. Podeu consultar les activitats de Sostre Cívic aquí i les de La Dinamo aquí.

 

Data: del 7 al 9 de juny de 2023

Lloc: Palau de Congressos de Barcelona – Fira de Barcelona

Inscripcions i més informació: aquí