Presentació del llibre ‘Teixir comunitats. Invitació per pensar la vida en comú’

21/04/2023

Presentació llibre

 

Aquest Sant Jordi tindrem entre les nostres mans el llibre Teixir comunitats. Invitació per pensar la vida en comú, una publicació editada per Pol·len Edicions i escrit per diverses veus entre l’equip format per Fil a l’agulla i persones col·laboradores, que atresoren experiència i trajectòria sobre la vida comunitària.

El llibre recull l’experiència de la cooperativa Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats diverses. S’adreça a les persones que viuen en comunitats intencionals, com cooperatives d’habitatge o altres models, i també a qualsevol persona o grup interessat en promoure la seva essència comunitària. Escrit de manera col·lectiva per les persones que formen part de la cooperativa i amb algunes col·laboracions externes, Teixir Comunitatsaborda l’ampli ventall de temes que ens aniria bé considerar a l’hora d’iniciar una aventura comunitària: la visió o el somni que impulsa la comunitat, els conflictes, l’estrès derivat de la convivència, les discriminacions com el masclisme i el racisme, junt amb altres dinàmiques de poder, l’organització interna i un llarg etcètera. Tots aquests temes compten amb nombroses propostes pràctiques, exercicis i pistes, fruit de la trajectòria de Fil a l’agulla en l’acompanyament a comunitats de vida.

Dia: 21 d’abril

Lloc: Presencial, seu de Fil a l’Agulla

Horari: 18h

Més informació i inscripcions: https://filalagulla.org/noticies/presentem-el-primer-llibre-de-fil-a-lagulla-teixir-comunitats/