Com ens organitzem?

L’assemblea general

L’assemblea general d’Habicoop, constituïda per les cooperatives federades, és l’òrgan d’expressió de la voluntat social.

 

El Consell Rector

El Consell Rector és l’òrgan de representació i govern de Habicoop, que gestiona l’entitat i que té competència per establir les directrius generals d’actuació, amb subordinació a la política fixada per l’assemblea general. El consell rector està constituït per les següents persones:

PRESIDÈNCIA: LLAR UNIÓ CATALONIA, SCCL, representada per Jordi Gálvez Fornieles.

VICEPRESIDÈNCIA: SOSTRE CÍVIC, SCCL, representada per David Guàrdia i Mascò,

SECRETARIA: FEM CIUTAT, SCCL, representada per Ignacio Abascal Vicente,

VOCAL: COOPERATIVA OBRERA DE VIVIENDAS, SCCL, representada per Álvaro Puertas Robina,

VOCAL: CASA ALTERNATIVA, SCCL, representada per Martí Prat Huertas,

VOCAL: PERVIURE, SCCL, representada per Flora Muñoz Romero,

VOCAL: CAN CARNER, SCCL, representada per Gemma Nogués Gibert.

Les seccions de treball se centren en temes o activitats específics facilitant la participació de les cooperatives federades i millorant l’eficàcia de el Consell Rector. Les seccions de treball tenen un pla d’actuació i pressupost propi. Actualment hi ha una Secció sobre Habitatge Cooperatiu en Cessio d’Ús

A proposta del Consell Rector es poden crear grups de treball que se centren en un tema específic i treballen per millorar les capacitats i el funcionament d’Habicoop.

 

La Secretaria Tècnica

Habicoop té una Secretaria Tècnica que dona suport a les cooperatives federades, implementa i dona seguiment a les decisions del Consell Rector i porta a terme les tasques de coordinació, administració i comptabilitat. Habicoop té a més un conveni especial de col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.