L’Ajuntament de Barcelona presenta un nou llibre sobre habitatge

29/03/2023

El pròxim dimecres 29 de març a les 18h la Biblioteca Gabriel García Márquez, ubicada a Sant Martí de Provençals, acull la presentació del llibre Habitatge. Barcelona 2015-2023, una publicació sobre les polítiques públiques aplicades els darrers anys i enfocades a afrontar la crisi que pateix la ciutat en relació amb l’accés i manteniment de l’habitatge.

El volum en qüestió forma part de la col·lecció de llibres Barcelona en transformació, que posa en relleu el model de ciutat i les pràctiques polítiques innovadores que s’hi han dut a terme entre els anys 2015 i 2023.

La publicació es fa ressò del model d’habitatge cooperatiu i del Conveni ESAL, una col·laboració público-social entre l’Ajuntament i les associacions més representatives de la promoció social. També s’hi repassen diferents projectes d’habitatge cooperatiu de casa nostra, com ara La Balma, Cirerers o Princesa 49.

Les inscripcions a l’acte de presentació del llibre són gratuïtes i obertes a tot el públic i es poden realitzar mitjançant el següent enllaç. A més, el llibre està publicat sota llicència Creative Commons i es pot descarregar aquí.