Nova promoció de 53 habitatges HPO a Sant Joan Despí, a càrrec de Llar Unió Catalonia

22/05/2023

 

Sant Joan Despí (Barcelona) incrementarà pròximament el seu parc d’habitatge protegit, amb una promoció de 53 habitatges HPO en règim de dret de superfície. La gestió de la nova promoció anirà a càrrec de la cooperativa Llar Unió Catalonia, que ha rebut l’adjudicació mitjançant concurs públic.

El passat 12 d’abril el consistori de Sant Joan Despí va anunciar l’inici del termini de presentació de sol·licituds per a la nova promoció d’habitatge públic a la ciutat. Els 53 pisos, 51 dels quals amb 3 dormitoris i els altres 2 amb 2, es construiran a la zona on estava ubicada l’antiga ITV. Es tracta d’una modalitat d’habitatge que permet la reducció d’un 20% en relació amb el preu del m2 establert per als pisos de venda de protecció oficial en règim general. 

Per optar a les places cal tenir una residència acreditada a la ciutat, amb una antiguitat mínima, sigui contínua o discontínua, de 5 anys.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 12 de juny a l’Oficina Local d’Habitatge, situada al Centre Miquel Martí i Pol.