Presentació de La Domèstika de la Farga

18/12/2022

La cooperativa d’habitatge es presenta al barri de Sants el 18 de desembre a les 12h amb un vermut al hortet de la Farga (Carrer Noguera Pallaresa 25).

El projecte de la cooperativa d’habitatges La Domèstika està basat en la sororitat: aposten per les aliances entre dones per donar-se suport i construir projectes estables de convivència. Volen impulsar una realitat material que serveixi per acollir (i nodrir) una estructura afectiva més enllà de la família tradicional, al voltant de la família escollida, i superadora de l’atomització. El projecte neix d’entre persones que ja tenien vincles i ganes de fomentar relacions de cura i suport amb la comunitat.

En maig del 2021 l’ajuntament de Barcelona, en el marc del conveni ESAL, va adjudicar a la cooperativa un edifici al carrer Rossend Arús. Aquest edifici de dues plantes està ara deteriorat i buit, i les sòcies de la cooperativa hauran de rehabilitar-ho completament.

El projecte va començar la fase de promoció el maig del 2021 i començaran les obres a mitjans de 2023. L’objectiu és que a finals del 2024 les sòcies ja puguin habitar en comunitat a l’edifici de La Domèstika.

 

Dia: Diumenge 18 de desembre

Hora: 12h

Lloc: Hortet de La Farga, Carrer Noguera Pallaresa 25.

Més informació: ladinamofundacio.org/events/presentacio-de-la-domestika-de-la-farga/