Comencen les obres de 46 habitatges HPO de la cooperativa Fem Ciutat

04/06/2024

El passat 31 de maig la cooperativa Fem Ciutat va iniciar les obres de 46 habitatges protegits destinats a lloguer assequible que es construiran al C/Binefar, 26, al barri de Sant Martí de Barcelona. 

El solar va ser adjudicat a la cooperativa fruit del conveni ESAL promogut per l’Ajuntament de Barcelona. La inversió total s’estima en set milions d’euros i comptarà amb una subvenció d’1,2 milions d’euros provinents dels Fons Next Generation.

El sòl es va adjudicar en Dret de superfície per 99 anys. Un cop transcorreguts, l’edifici tornarà a la ciutat de Barcelona.

La promoció constarà de 46 habitatges destinats a lloguer assequible i de 3 locals, que s’espera que siguin per entitats del barri.

Es preveu la finalització de les obres al 3 trimestre del 2025, i que es puguin adjudicar els habitatges a les famílies inscrites al registre de sol·licitants de Barcelona, a finals del 2025. El procés d’adjudicació el farà directament l’Ajuntament de Barcelona a través d’un sorteig. Més informació aquí