2a trobada de sòcies de Sostre Cívic

20/04/2024

Segona gran trobada de sòcies de Sostre Cívic. Serà el pròxim dissabte 20 d’abril, de 10 a 17 h i, de nou, ens acollirà la Nau Bostik de Barcelona. Com a la primera edició, l’objectiu principal d’aquesta jornada és obrir un nou espai cooperatiu de formació, de debat i generació de nous grups i relacions entre les diferents sòcies de la cooperativa. A Sostre Cívic són ja més de 1400!

La jornada és 100% presencial (a diferència de l’Assemblea anual) i el primer bloc del programa contindrà 3 sessions de formació que se celebraran de manera simultània, per afavorir la participació i el treball transversal entre sòcies. Aquest any volem parlar de temes d’actualitat com la gestió de l’aigua en habitatge i canvi climàtic, les cures comunitàries en habitatge cooperatiu; i de lloguers, propietat i dret a l’habitatge. A més a més, volen donar a conèixer un recent estudi que aporta dades quin és el perfil de les nostres sòcies en projectes en convivència, i avançar alguns debats de l’Assemblea General que celebrarem el dissabte 29 de juny.

Es farà un dinar comunitari (per 10€) i s’obrirà, també, un espai ‘Open Space’ a la tarda (de 15.30 a 17 h) més pensat per la generació o debat entre grups. Qualsevol persona sòcia pot obrir un debat específic o compartir alguna proposta.

Dia: Dissabte 20 d’abril

Lloc: Nau Bostik (Barcelona)

Horari: De 10 a 17h

Més informació i inscripcions:  aquí.