Descobreix l’habitatge cooperatiu: visita a Cirerers

13/06/2024

En el marc de les Setmanes de l’Arquitectura, coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, us convidem a una experiència immersiva en el món de l’habitatge cooperatiu. Aquest esdeveniment és una col·laboració entre el Cercle de Transició Ecosocial de Coòpolis i els arquitectes de El Tinglado, destacant els seus nous projectes en el llibre i documental “Construir la Utopia” sobre habitatge cooperatiu. L’activitat consistirà:

  • Introducció al Projecte del Tinglado – Començarem amb una presentació sobre El Tinglado, els seus objectius i la seva contribució a la investigació de l’habitatge cooperatiu a Barcelona.

  • Visita Guiada per Cirerers – Una de les sòcies de Sostre Cívic i veïna de Cirerers ens guiarà a través de les instal·lacions, mostrant-nos de primera mà com viuen en aquest innovador edifici d’habitatges cooperatius.

  • Projecció del Documental – Veurem un segment del nou documental que destaca el projecte de Cirerers, proporcionant una visió profunda de la vida dins d’un habitatge cooperatiu.

  • Col·loqui – Tancarem amb un debat obert on els assistents podran compartir les seves impressions i fer preguntes sobre els projectes i la vida cooperativa.

Aquesta activitat és oberta a tots els públics i és una oportunitat única per entendre millor els avantatges i els reptes de l’habitatge cooperatiu. Us animem a participar i descobrir com aquests projectes poden modelar el futur de l’urbanisme sostenible.

L’assistència és gratuïta, però l’espai és limitat. Si us plau, confirmeu la vostra assistència.

Dia: Dijous 13 de juny de 2024

Lloc: Cirerers (C del Pla dels Cirerers, 2. Nou Barris)

Horari: de 18 a 20h

Més informació i inscripcions: Aquí