Cooperativa Obrera de Viviendas (COV): Jornada d’habitatge i cooperativisme

29/09/2022

 

Imatge

La COV, és una cooperativa del Prat de Llobregat amb més de 60 anys d’història que avui dia gestiona habitatge de lloguer assequible i serveis pels socis i sòcies. També forma part de la seva activitat la promoció del cooperativisme i convoquen de nou la Jornada d’habitatge i cooperativisme. Ho fan en col·laboració amb dues cooperatives més, La Rachola i Facto, amb les que estan impulsant el Cercle d’habitatge del Baix Llobregat, que pretén ser un punt de difusió, assessorament i impuls de les persones que volen emprendre un projecte cooperatiu per accedir a una llar digne.

Donat el context, la VI Jornada tindrà per objectiu sensibilitzar sobre la situació d’emergència climàtica i alhora donar eines per a proposar mesures des de les administracions, principalment locals, i amb recomanacions per a persones i col·lectius per fer possible estalvi+eficiència+confort i fer assequible pagar la factura de les reformes i inversions necessàries.

 

Data: 29 setembre
Lloc:Centre de Promoció Econòmica del Prat (C/ de les Moreres 48)
Horari: 9:30-14:00 (jornades) i 15:30-17:30 (tallers pràctics)

Inscripcions i més informació: https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/jornades-dhabitatge-i-cooperativisme-de-la-cov-llars-mes-eficients-i-confortables-per-tothom#