La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

10/02/2023

El proper 10 de febrer de 2023 es celebrarà «La Febrerada» Trobada i Festa de l’Economia Social i Solidària de Barcelona!

La Febrada és un espai de trobada i debat sobre reptes i tendències, intercanvi d’experiències, ponències inspiradores i una tarda amb molta festa. L’esdeveniment pretén aplegar totes les entitats adherides a l’Estratègia #ESSBCN2030, actualment més de 150, i les persones properes a l’ecosistema de l’ESS de la ciutat de Barcelona.

La Febrerada està pensada amb dos espais diferenciats:

​L’espai de matí, en format Trobada, que comptarà amb una xerrada inspiradora, taules de debat i espais de conversa sobre l’Economia Social i Solidària, impactes que genera, aportacions, principals reptes de futur i com s’aborden des de l’ESS; així com un dinar de germanor.

  • ​On? Al Centre Cultural Albareda
  • Quan? De 12h a 17:30h

L’espai de tarda, de caràcter més Festiu amb la programació del programa de radio Carne Cruda, en directe, de concerts d’artistes emergents, consolidats i monologuistes-presentadores transgressores (veure cartell adjunt), que té per objectiu, amb música i festa, obrir i apropar més i millor l’ESS a totes les persones, en especial les persones adultes joves.

  • On? A la sala Paral·lel 62
  • Quan? De 18h a 23:59h

 

Clica aquí per inscriure’t a La Febrerada!​ 

Us hi esperem!!!

 

Dia: 10 de febrer

Lloc: Centre Cultural Albareda i sala Paral·lel 62

Més informació: ajuntament.barcelona.cat/economia-social-solidaria/ca/la-febrerada