24/04/2023

Quant costa impulsar un projecte d’habitatge cooperatiu? Al pòdcast ‘Les Claus’

En el darrer episodi visitem Cirerers, un edifici cooperatiu que fa pocs mesos que va inaugurar-se. A la taula d'expertes parlem sobre finançament dels projectes d'habitatge cooperatiu. Ens acompanyes?
03/04/2023

Com s’acompanyen els processos d’habitatge cooperatiu? Al pòdcast ‘Les Claus’

En el setè capítol del pòdcast 'Les Claus' visitem La Borda, un habitatge cooperatiu al barri de la Bordeta, de Barcelona, on ja fa més de cinc anys que hi conviuen una seixantena de veïns.
27/03/2023

Per què és important impulsar projectes d’habitatge cooperatiu? Al pòdcast ‘Les Claus’

En el sisè episodi del pòdcast sobre habitatge cooperatiu visitem Sotrat, un projecte d'habitatge cooperatiu que acaba d'aconseguir un solar públic en cessió d'ús.
20/03/2023

Per a qui estan pensats els habitatges cooperatius? Al pòdcast Les Claus

Cinquè capítol de Les Claus. Avui visitem Walden XXI, un projecte sènior a Sant Feliu de Guíxols i descobrim altres projectes d'habitatge cooperatiu pensats per a col·lectius diversos
13/03/2023

On s’impulsen habitatges cooperatius? Al pòdcast ‘Les Claus’

Quart capítol del pòdcast 'Les Claus', on coneixem El Turrós i parlem sobre com es decideixen les ubicacions de projectes cooperatius d'habitatge.
07/03/2023

Qui impulsa projectes d’habitatge cooperatiu? Al pòdcast ‘Les Claus’

En el tercer capítol del pòdcast 'Les Claus' visitem Clau Mestra i parlem amb Maria Josep Lázaro (Perviure), Martí Prat (Casa Alternativa) i Eva Ortigosa (Sostre Cívic).
27/02/2023

El procés per accedir a un habitatge cooperatiu, al pòdcast ‘Les Claus’

En el segon capítol del pòdcast 'Les Claus' coneixem La Xarxaire i La Chalmeta i parlem sobre els passos a seguir quan es vol engegar o formar part d'un projecte d'habitatge cooperatiu
20/02/2023

Què és això de l’habitatge cooperatiu? Descobriu-ho al primer capítol del pòdcast ‘Les Claus’

Què és això de l'habitatge cooperatiu? En el primer episodi del pòdcast Les Claus donem resposta a aquesta pregunta de la mà de Cal Cases, La Dinamo Fundació i Sostre Cívic